The Walkers Bulgaria

„The Walkers“ представя неподражаемия Георги Тошев. Човек на света и културата, който в зенита на своята кариера концентрира Keep Walking философията, както никой друг.

Продължаваме „The Walkers“ с една актриса, моторист, модел, студент по физика и какво ли още не. Сестра по дух на Johnnie Walker, Анжела Недялкова се присъединява към кампанията ни с гръм и трясък. Но за да усетиш колко Keep Walking наистина е Анжела – наслади се на видеото, което заснехме заедно с нея.

За кампанията

Разбери The Walkers

„The Walkers“ има за цел да представи героите на нашето съвремие, които са двигатели на позитивни промени в обществото. Кампанията трансформира легендарния слоган Keep Walking в призив за всеобщ прогрес. „Светът сега се нуждае от напредък повече от всякога и това е нещо, което можем да постигнем заедно“ е основното послание на Johnnie Walker. Кампанията е олицетворение на философията Keep Walking, според която не се задоволяваме с нещата такива, каквито са, а винаги вървим напред.

Георги Тошев
Анжела Недялкова

Пътят на Георги Тошев

Георги Тошев

Георги Тошев е журналист, пътешественик, разказвач на истории и биограф на иконите на българската култура. Човек на действието, той е в постоянна надпревара с времето по пътя към поредното приключение. Независим и своенравен, Георги е човек, който проправя път в непознати територии и никога не следва отъпкани пътеки. Един истински Walker!

„Посоката ми е напред, а смисълът е да събирам времето в истории.“

Пътят на Анжела Недялкова

Анжела Недялкова

Анжела Недялкова е една от големите надежди на българското и световното кино. Звездата ѝ изгрява с филма „Авé“, след който идват множество награди, номинации, роли и световно признание за изпълнението ѝ в култовия „Т2 Трейнспотинг“ на Дани Бойл.

Анжела носи духа на Johnnie Walker, не само защото е успешна, а и защото никога не спира да крачи напред. Въпреки предизвикателствата на киното, охлузванията от мотора и сложните физични формули в университета, Анжела винаги оставя ярка следа по пътя, който е избрала да си проправи в живота.

„Наслаждавай се на пътя и неочакваните му обрати!“

Johnnie Walker